Wulff Liikelahjat

thumb_up 513 likes
rate_review 7 Recensioni
favorite 6 preferiti
Manttaalitie 12
01530 Vantaa, Finlandia
phone
Clicca per mostrare il telefono
Richiesta di informazioni

Wulff Liikelahjat Company Information

Informazioni Generali

Wulff tekee työpaikan

Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset ja yrittäjät toimivat. Jo nyt työtä tehdään runsaasti myös muulla, kuin perinteisissä toimistoissa: digitalisaatio mahdollistaa paljon ja samalla liikkuva työ tuo tekemiselle ja ympäristöille uudenlaisia vaatimuksia. Miten varmistaa, että työtä on mahdollista tehdä tehokkaasti, ergonomisesti, ympäristöystävällisesti – ja juuri siten, kuin yrityksesi ja sinä haluat?

Vastauksia löydät Wulffilta. Tarjoamme alamme laajimman kattauksen tuotteita ja palveluja, joilla tehdään työpaikka. Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- tai it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, LED-valaistusratkaisuja sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaamme voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa.

Sopimusasiakkaiden ja suuryritysten oma verkkopalvelu on WulffNet. Pieniä ja keskisuuria yrityksiä sekä kuluttajia palvelee kaikille avoin www.wulffinkulma.fi -verkkokauppamme.

Manttaalitie 12 Vantaa

Orari di apertura
Lunedì:
08:00 - 16:00
Martedì:
08:00 - 16:00
Mercoledì:
08:00 - 16:00
Giovedì:
08:00 - 16:00
Venerdì:
08:00 - 16:00
Numero di telefono
+3589560100
Linki
Account Social
Parole chiave
Fornitore di prodotti promozionali

Wulff Liikelahjat Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Una pagina simile per la tua azienda? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yellow Pages Network - it's simply and easy!
Aggiungi la tua azienda