Millpoint Oy

thumb_up 1292 likes
favorite 9 preferiti
Yläniitynkatu 1
53550 Lappeenranta, Finlandia
phone
Clicca per mostrare il telefono
Richiesta di informazioni

Millpoint Oy Company Information

Informazioni Generali

Yrityksen perustaja ja toimitusjohtaja Markus Kaatonen on ollut toimistotarvike- ja liikelahja-alalla vuodesta 1995, ensin vieraan palveluksessa ja vuodesta 2006 oman yrityksen ohjaksissa. Millpoint aloitti yhden miehen yrityksenä, ja vuonna 2017 mukana on yli 20 työntekijää. Tässä historia lyhyesti Markuksen omin sanoin:

"Millpoint syntyi, kun ajat alkoivat käydä tiukemmiksi. Huomasin, että taloustilanteesta riippumatta asiakkaat ovat kiinnostuneita uusista jutuista. Ei siis haluttu lähteä niinkään kilpailemaan muiden kanssa, vaan luomaan alalle jotain uutta. Tästä ajatuksesta kehittyi Millpoint, ja tämän idean pohjalta menestystä on rakennettu siitä eteenpäin."

"Aloitin työt yksin keväällä 2006 ja nyt meitä on remmissä parisenkymmentä. Millpoint on kasvanut vauhdikkaasti markkinatilanteesta riippumatta. Kasvua ei kuitenkaan ole tehty itsetarkoituksellisesti, vaan toimintaa on pyritty kehittämään määrätietoisesti eteenpäin. Haaveenani on rakentaa ympärilleni myynnin dream team, ja tällä hetkellä näyttää aika mukavalta."

"Millpointissa on erinomaiset työntekijät niin kentällä kuin toimistolla. Yhteinen menestys ja toisten onnistumisista oppiminen ruokkii koko porukan tekemistä. Se tekee mielestäni Millpointista mahtavan. Täällä annetaan vapautta tehdä itsenäistä duunia ja tuoda omia ideoita työhön mukaan."

Yläniitynkatu 1 Lappeenranta

Orari di apertura
Lunedì:
08:00 - 16:00
Martedì:
08:00 - 16:00
Mercoledì:
08:00 - 16:00
Giovedì:
08:00 - 16:00
Venerdì:
08:00 - 16:00
Numero di telefono
+35855412222
Linki
Account Social
Parole chiave
Fornitore di prodotti promozionali

Millpoint Oy Reviews & Ratings

How do you rate this company?

Are you the owner of this company? If so, do not lose the opportunity to update your company's profile, add products, offers and higher position in search engines.

Una pagina simile per la tua azienda? Make sure everyone can find you and your offer. Create your dedicated company page on Yellow Pages Network - it's simply and easy!
Aggiungi la tua azienda